KAMPAAMO HIUSATELJEE NINA HABLE

Kampaamo HiusAteljee Nina Hable

Kampaamo HiusAteljee Nina Hable Kauniaisissa. Hyvien kulkuyhteyksien varrella jo vuodesta 2014 Kauniaisten ydinkeskustassa. Kampaamo HiusAteljee Kauniaisissa tarjoaa parasta yksilöllistä kampaamopalvelua, myös Espoon alueen asiakkaille: -sinulle joka kaipaat hiuksillesi henkilökohtaista palvelua, asiantuntemusta ja ohjausta hiusten hoidossa -sinulle joka etsit hiuksillesi uutta mallia tai haluat piristää entistä - sinulle joka arvostat huolellista hiusmuotoilua, kiireetöntä palvelua Erityisvahvuutena ovat ensisijaisesti: -hiusten leikkaukset -hiusten mallinmuutokset -hiusten yksi ja monisävyvärivärjäykset -hiusten koko- tai osapää raitatyöt -ILMAN AMMONIAKKIA Yhteistyökumppanina toimii Sim Finland Oy, jälleenmyynnissä Four Reasons kotimaiset hiustuotteet. Kampaamo HiusAteljee Nina Hable toivottaa tervetulleeksi kaikki asiakkaat: Espoo, Kauniainen ja kauempaakin :)

Henkilökunta

Employee picture

HIUSATELJEE NINA HABLE

Kampaaja Nina Hable Kauniaisissa Olen Nina, HiusAteljeen omistaja/kampaaja. Olen myös perheellinen, asun Espoossa. Rakastan tehdä töitä hiusten parissa, ihanien asiakkaiden kanssa. Olen luonteeltani positiivinen, helposti lähestyttävä ja työssäni tarkka siitä että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Lämpimästi tervetuloa HiusAteljeehen!

Lahjakortit

LAHJAKSI RAKKAUDELLA HIUKSIIN!

Ajanvaraus

Soita rohkeasti liikkeeseen, jos sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksen kautta. *VAALENNUSTYÖT VARAA PUHELIMITSE: palvelu kuuluu erikoistöihin. Hinnat ovat alkaen hintoja. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yhteystiedot

Kampaamo HiusAteljee Nina Hable Kauniaisissa toivottaa tervetulleeksi niin Kauniaisten, Espoon kuin kauempaakin saapuvat asiakkaat. Parkkipaikat löytyvät kätevästi, läheltä vierestä (max 4h) ja Granin ostoskeskuksen parkkialueelta (max 3h). Tervetuloa myös helposti julkisilla Espoon suunnalta (esim.533, 548, 549) AVOINNA AJANVARAUKSELLA Nettivarauksella tai 050 4957944

Sijainti

 KAMPAAMO HIUSATELJEE NINA HABLE

 +358504957944

 Kirkkotie 15 02700 Kauniainen

Hinnasto

HINNAT SISÄLTÄVÄT 24% ALV VERON Maksuvälineenä vain pankki-/Visa maksutavat.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
62,00 €
Vaativat/Paksut hiukset muotoonleikkaus. Ei tarkoita mallinmuutosta.
Vaativat hiukset esim. luonnonkiharat tai normaalia enemmän hiuksia -lasimaiset tai mallin muotoilu vaatii enemmän aikaa.
69,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
75,00 €
Pitkien hiusten tasausleikkaus
Ei sisällä pesua, ei tarkoita muotoon leikkausta ( leikkaus aika max 30 min.)
50,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
131,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
145,00 €
Raidat ja leikkaus
Raidat ja leikkaus. Sisältää pesun.
159,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
39,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
100,00 €
Banner